Massage

Formålet med massage er at lindre ømme og spændte muskler, eller at forbygge disse.
Massagen har en positiv virkning på kroppens funktioner,
stimulerer blodomløbet og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer. Fysiurgisk massage er en effektiv dybdegående massage, som fjerner dine spændinger. Spændte muskler har en negativ effekt på kroppens energibalance og kan derfor medføre spændingshovedpine, smerter og uro i arme og ben, nedsat funktion i dine bevægelser og manglende fleksibilitet i fysiske udfoldelser. Sideløbende skaber det indre irritation og nedsat velvære.

Breuss Massage
Er en gammel østrisk massageteknik, som hedder "Breuss-massage", udviklet af den østrigske healer Rudolf Breuss.
Denne specielle massageteknik, er en blid massage som kan gives til alle. Massagen strækker rygsøjlen og bruges til at opløse energetiske, fysiske og psykiske problemer.
Massagen har stor fokus på den nederste del af ryggen og rygsøjlen, som derefter pakkes ind i silkepapir og dækkes af et lagen, hvorefter der afsluttes med healing af rygsøjlen.Wellness massage
Denne massage handler primært om at pleje og forkæle sig selv. Afstressende massage er en blid, beroligende massage, hvor der masseres i aromatiske, æteriske olier. Der bruges en kombination af flere teknikker, og i samspil med skøn musik og lækker velduftende olie skabes der en dejlig afstressning af kroppen - balance i krop og sind oprettes.
Det er en fantastisk dejlig wellness oplevelse med sanselig og kropslig effekt.
Den dejlige blide massage bearbejder hele kroppen fra top til tå. En behandling hvor kroppen kommer ned i tempo og giver dig en dejlig afslappet fornemmelse i hele kroppen

Hotstone Massage

Til denne form for massage, masseres der med varme sten.Hot Stone er en luksuriøs og effektiv massageteknik, der har været anvendt igennem mange tusinde år i Japanske og Kinesiske behandlinger.
Massagen er en dyb forkælelse for krop og sjæl. Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne, hvilket giver en dybblødgørende og afslappende effekt, der langsomt fjerner infiltrationerne. HotStone er specielt egnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg. Den dybe afspænding er ligeledes ideel til at løsnelangvarig fysisk eller psykisk stress.Under behandlingen fokuseres der på kroppens energibaner og meridianer for der igennem at opløse blokeringer og skabe fysisk og åndeligbalance. Dette vil du mærke ved at musklerne afspændes, dit sind slipper kontrollen og kroppen samt sjæl slapper totalt af. Hele kroppen får en dybdevirkende, massagemed varme lavasten, som placeres på kroppens energicentre. Disse sten er med til at rense og oplade Deres chakraer.En Hot Stone massage øger blodgennemstrømningen, så musklerne får en øget blod tilførsel. Massagen øger stofskiftet og virker udrensende, affaldsstoffer bliver hurtigere udskilt og varmen virker smertelindrende i muskler og led samt hjælper med at forbedre cirkulationen i lymfesystemet.

En fantastisk behandling, som skaber balance i krop og sind.

Del siden