Få balance i krop og sind

Japansk Lifting er en af de bedste, ikke-kirurgiske måder at forynge dit ansigt på. Det er en behagelig og mild luksusbehandling, som sætter dig og dit velvære i centrum.

Det er en meget behagelig, afslappende og afstressende behandling, der kombinerer akupressur, ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, som tilsammen giver helt unikke resultater.

Behandlingen løfter, glatter og afspænder ansigtet og ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier formindskes, og der kommer mere udstråling og en flot glød til ansigtet, da spændinger i muskelvævet frigives.

Japansk Lifting er hudpleje kombineret med en anti-stress behandling, der efterlader huden friskere og klarere, samt bringer balance i krop og sind, da hele kroppens energisystem også stimuleres.

Alle kroppens organer er afspejlet i ansigtet og ved at der arbejdes med alle punkter og zoner i ansigtet afbalanceres kroppen også - mere energi til hele kroppen.

Cremerne bliver udvalgt, så de passer netop til din hudtype.

Mange af de antiage muligheder, der er tilgængelige på markedet, som feks.Botox, Restylane og andre fillers, kan have skadelige bivirkninger pga. toksinerne fra injicerede kemikalier, der lækker til andre dele af kroppen. De fleste antiage cremer har meget ringe eller slet ingen synlig og tilfredsstillende effekt. Dog kan højkvalitets- aloe vera cremer med høj koncentration af aloe vera gøre en forskel pga. gennemtrængeligheden til den underste hud.
Japansk Lifting består også af behandling med en lækker FUGTBOOSTENDE ansigtsmaske, samt afspændende og afstressende hovedbundsmassage

Fantastisk ansigtsløft til mænd og kvinder i alle aldre.

60-75 min. fantastisk behandling, der virker opstrammende, blødgørende, udrensende og afstressende.
Effekt af behandlingen:
Smukkere glød og udstråling
Blødere og mere ensartet hud
Opstramning af mimiske rynker
Fastere og mere vital ansigtshud
Reducering af poser under øjnene
Løfter, glatter og afspænder ansigtet
Hjælp til at afbalancere kroppens ubalancer
Effektiv mod spændingshovedpine, kæbespændinger og stress.
Én behandling giver resultat, men skal resultatet være længerevarende er 6 - 8 behandlinger nødvendigt, hvor de 3 - 4 behandlinger ligger med 1 uges mellemrum og ellers 4-5 ugers.

Husk ALTID at drikke masser af vand efter behandling

Del siden