Tag din mødregruppe med til en hyggelig formiddag med snak om det, der lige rør sig. Der vil være snak om udvikling og leg, men mest af alt gennemgang af hvert enkelt barn. Om dit barn har skævheder eller er stram nogle steder og hvilke øvelser, der vil være godt - både ift. aktuelle problemer og ift. at sætte skub i udviklingen. Hvert barn vil selvfølgelig behandling undervejs.
Praktisk: Hjemme hos en af jer. Et tidspunkt , der passer bedst for børnene og jer :) Prisen er : 250 kr.pr. baby incl. hæftet. De 7 bedste baby øvelser.. Når jeg har med børn at gøre, kan jeg ikke lade være med at føle en vis ydmyghed. De er et mirakel i sig selv, men samtidig meget afhængig af, at vi voksne passer godt på dem på alle mulige måder.

men er også rigtig gode til at tilpasse sig. Det, de bliver udsat for som børn, sætter sig spor hele livet – både godt og skidt. Derfor er det også meget vigtigt at korrigerer uhensigtsmæssigheder så tidligt som muligt. Nogle af disse ”uhensigtsmæssigheder” kan ske allerede under fødslen. En række problemer kan oftest afhjælpes med Kranio-Sakral Terapi og behandlingen kan startes allerede kort efter fødslen: Kolik Vedvarende skrigeture Urolig nattesøvn, dårligt søvnmønster Hyperaktivitet Fordøjelsesbesvær Mellemørebetændelse Sutteproblemer Stille børn Motoriske problemer Rygproblemer Taleproblemer Stress Sengevæder/enurisis Tandstilling Allergi Sociale adfærds problemer Indlæringsproblemer Hovedpine/migræne Piskesmæld Kranio-Sakral Terapi kan have en positiv indvirkning på, eller helt afhjælpe problemer med:

Autisme DAMP/ADHD Tourette Down´s syndrom Cerebral parese Læs meget mere om behandling af børn

Del siden