Kursus i Japansk Liftning


' Vil du med på denne rejse ? 

 

Japansk Lifting

Er for dig, der i forvejen er behandler, drømmer om at blive det, eller blot ønsker at kunne bruge det på dig selv eller på dine venner og familie.

Du lærer at give en times fantastisk behandling, der virker opstrammende, blødgørende, udrensende og virkelig afstressende.

Japansk Lifting er en wellness behandling, men den er samtidigt healende for kroppen. Du arbejder med mange punkter og zoner i ansigtet, og da alle kroppens organer er afspejlet i ansigtet, afbalancerer du også kroppen. Der arbejdes også med beroligende punkter på kroppen. Du lærer akupressurpunkter i ansigtet, ansigtszoneterapi og japanske vævsopstrammende teknikker.

I behandlingen

Anvendes forskellige naturlige produkter af høj kvalitet. Som maske bruges spirulina, som er en stærk antioxidant fra havet. Derudover bruges ansigts exfoliator og dagcreme med høj koncentration af aloe vera samt hybenkerneolie med rosen duft. Alt sammen nøje udvalgt for at give det bedste til huden.

Effekt af behandlingen:

Smukkere glød

Fastere og mere vital ansigtshud

Blødere og mere ensartet hud

Reducering af poser under øjnene

Opstramning af mimiske rynker

Udrensning

Problematisk hud

Teknikkerne bliver indarbejdet på flere forskellige måder teoretisk som praktisk, så du får den bedste forudsætning for at gå hjem og udbyde behandlingen straks efter kurset.


Total pris: 2995 kr. alt. inkl..

Du får kursus materiale (mappe med kursusmateriale og adgang til lukket fb. gruppe

Startkit med materialer

Fuld forplejning med Vand-kaffe, te. Formiddag brød og ost, let frokost og eftermiddagskage..

Der er plads til 4 deltagere.

Tilmelding foregår til: klinikkenforkropogsjael@gmail.comSted:

Klinikken for krop og sjæl . No-bygade 6, 6950 Ringkøbing

Begge kursusdage kl. 9-16


Du har reserveret pladsen, når du har tilmeldt dig og indbetalt depositum på 1.000 kr. mobilpay 99842 (tilbagebetales ikke ved afmelding). De resterende 1.995 kr. indbetales senest en uge før kurset. Mobilpay 99842

Jeg glæder mig til at giver dig 2 fantastiske, intensive og lærerige dage, hvor du får lov at arbejde med en behandlingsform, som arbejder på mange planer, og som du hurtigt vil kunne få kunder til. En behandlingsform, du kun kan få succes med.

Forudsætninger: Ingen